ODPOWIEDZ
30 lat
179 cm
sierżant, cottonwood falls police department
Awatar użytkownika
ściga przestępców i zapija smutki kiedy nikt nie patrzy, bo nie ma nikogo, kto by go posklejał

daedalus marwood
sierżant w cottonwood falls police department, który całe życie spędził w miasteczku; od kilku miesięcy rozwiedziony, przepracowujący się alkoholik (udaje, że nie) z kryzysem osobowości
eugene palmer sąsiad, crush • mimo, że poznali się w nietypowej sytuacji, bo kiedy eugene nieumyślnie włamał mu się do mieszkania, ich relacja nie poszła w tak złym kierunku, jak mogłoby się wydawać; dale ma niewytłumaczalną potrzebę pomocy mu
bridget morrison przyjaciółka • jedna z niewielu osób, które w miarę upływu lat nie odwróciły się od niego. mimo odkrycia jego problemu z alkoholem, okazała mu wsparcie
riley tadwell znajoma • zostali umówieni na randkę w ciemno przez panią z piekarni, a chociaż początkowo nic nie wskazywało na to, że się dogadają, spotkanie wypadło naprawdę miło
gracie wells-marwood była żona • rozwiedli się zaledwie kilka miesięcy temu, tym samym kończąc prawie sześcioletni związek
lydia song dobra dusza z księgarni • dziewczyna pomogła mu, kiedy szukał prezentu dla swojego przyjaciela obiektu westchnień, oswajając go tym samym z nieco bardziej otwartym mówieniem i myśleniem o sobie samym
28 lat
188 cm
masztalerz | millbrook ranch
Awatar użytkownika
in progress

Dedalusie, może podlatuję trochę blisko słońca, ale na szczęście Ikarem nie jestem :lol:
A tak serio, to myślę sobie, że mogli się poznać w barze, skoro obaj zapijają smutki, chociaż to takie trochę nudne. Opcja druga, jaka mi przychodzi na myśl, nadal okołobarowa: co jeśli Isaac wszczął znów jakąś bójkę przez swój niewyparzony język, a Dedal go musiał pacyfikować? W prawdziwym małomiasteczkowym klimacie można również dodać do tej znajomości jakąś relację z czasów szkolnych, bo dzieli ich niewielka różnica wieku, może to nie pierwszy raz, kiedy Dedal rozdzielał narwanego Isaaca i innego delikwenta? Chyba, że świta Ci inny pomysł.

daedalus marwood
30 lat
179 cm
Awatar użytkownika
ściga przestępców i zapija smutki kiedy nikt nie patrzy, bo nie ma nikogo, kto by go posklejał

isaac davidson pisze: 18 paź 2024, 21:00 Dedalusie, może podlatuję trochę blisko słońca, ale na szczęście Ikarem nie jestem :lol:
A tak serio, to myślę sobie, że mogli się poznać w barze, skoro obaj zapijają smutki, chociaż to takie trochę nudne. Opcja druga, jaka mi przychodzi na myśl, nadal okołobarowa: co jeśli Isaac wszczął znów jakąś bójkę przez swój niewyparzony język, a Dedal go musiał pacyfikować? W prawdziwym małomiasteczkowym klimacie można również dodać do tej znajomości jakąś relację z czasów szkolnych, bo dzieli ich niewielka różnica wieku, może to nie pierwszy raz, kiedy Dedal rozdzielał narwanego Isaaca i innego delikwenta? Chyba, że świta Ci inny pomysł.

@daedalus marwood
ooch, kocham nawiązanie :hihi:
bardzo mi się podoba pomysł, w sensie każda propozycja tbh, więc co powiesz na małą fuzję: znajomość ze szkoły + zapijanie smutków dedala z ajzakiem w barze + jak będzie trzeba, to rozdzielenie z jakimś delikwentem?
plus, od siebie mogę dorzucić taki smaczek: widziałam genialne poszukiwania u Ciebie i chociaż do nich nie pasuję, to mam w kp wspomnienie o pocałunku z kumplem - rzuć okiem (jest bardzo krótka!) i daj znać, czy jest jakaś szansa, że to mógłby być Isaac? :hehe:
24 lata
173 cm
Organista w Wind River Community Church
Awatar użytkownika
Chłopiec z gitarą, organista, fan ognisk i ziemniaków z ogniska.

Sierżancie daedalus marwood proszę nie ganiać jak Bas będzie przewoził lokalne piękne panie na ramie roweru.
30 lat
179 cm
Awatar użytkownika

Bas Fowler pisze: 19 paź 2024, 12:07 Sierżancie @daedalus marwood proszę nie ganiać jak Bas będzie przewoził lokalne piękne panie na ramie roweru.
no nie wiem, a jak się wywrócą i paniom stanie się krzywda? :hm: :lol:
24 lata
173 cm
Awatar użytkownika

daedalus marwood pisze: 19 paź 2024, 12:26
Bas Fowler pisze: 19 paź 2024, 12:07 Sierżancie @daedalus marwood proszę nie ganiać jak Bas będzie przewoził lokalne piękne panie na ramie roweru.
no nie wiem, a jak się wywrócą i paniom stanie się krzywda? :hm: :lol:
daedalus marwood Panie zawsze będą leciały nie na ziemię, przy upadku, na Basa 8) . Po za tym tak myślę, że Daedalus mógł być takim w wyobrażeniu Basa Czakiem Norisem. Stróż prawa w końcu
30 lat
179 cm
Awatar użytkownika

no dobra, to było smooth :lol: i nie ma sprawy, mieszkają po sąsiedzku, a wiekiem się tak wiele nie różnią, zatem mogą mieć sztamę :hi5: Bas Fowler
24 lata
173 cm
Awatar użytkownika

daedalus marwood dobrze mieć układy ze stróżem prawa, a tak na serio przyda mu się taka osoba, służąca za wzór.
30 lat
179 cm
Awatar użytkownika

Bas Fowler no to ekstra, wpisałam koleżkę :salute:
33 lata
174 cm
florystka / event planner
Awatar użytkownika
i smell cigarettes so i can feel you in my lungs — i wish I could accept everything we left undone

To ja wpadam tak jak obiecałam, wcale nie w ramach przynależności do tego samego klubu pechowych rzutów :lol:

Skoro oboje są miejscowi to kojarzą się raczej na pewno, szczególnie że Dale jednak pracuje w policji — ale takie początki są oklepane i tego nie lubię, więc to omijam i proponuje coś innego :lol: Dale się przepracowuje, Hadley nieświadomie też, choć swoją pracę uwielbia, więc tego nie czuje — odbija się to jednak na jej zdrowiu, a ta paczka papierosów schowana w kieszeni kurtki wcale jej nie pomaga. Wydaje mi się że mogła się między nimi pojawić jakaś niewielka nić porozumienia, pomimo tego że ich sytuacje są od siebie dość odległe, jeśli nie zupełnie róźne — i to w sumie można popchnąć w coś negatywnego żeby za miło nie było.
Raczej nic o sobie nie wiedzą, bo żadne z nich nie pytało, ale kiedyś mogli trzymać się razem i teraz na siebie nie mogą patrzeć bo stało się kiedyś coś nieprzyjemnego - jedno powiedziało coś niemiłego w złym czasie, prawdopodobnie Hadley, i teraz tak krążą, bo niby się widzą na mieście ale się do siebie nie odezwą <3
Sama nie wiem czy to, co napisałam ma sens, bo chyba się zgubiłam w połowie :lol:

daedalus marwood
ODPOWIEDZ