ODPOWIEDZ
23 lata
168 cm
studentka dziennikarstwa / pokojówka
Awatar użytkownika
pretty baby, don’t let me down, I pray

Bianca Morrison
Dwudziestotrzyletnia studentka dziennikarstwa. Od urodzenia w Cottonwood Falls. Wróciła po kilku latach przerwy, bo liznęła życia w nieco większym mieście i już jej się znudziło. Zdecydowała się kontynuować studia zaocznie, by być bliżej rodziny.
pozytywne
TUTAJ WPISZ IMIĘ I NAZWISKO RELACJI TUTAJ DODAJ OPIS RELACJI
neutralne
negatywne
25 lat
185 cm
Bramkarz w klubie nocnym
Awatar użytkownika
Wiesz co się robi, gdy życie dołuje? Mówi się trudno i płynie się dalej

To kiedy kawa? :love:

Bianca Morrison
23 lata
168 cm
Awatar użytkownika

A kysz, szatanie!
tak naprawdę to kiedy tylko chcesz
<3

niall calvert
29 lat
175 cm
krawcowa
Awatar użytkownika
„Jestem tu, a jednocześnie mnie nie ma. Jestem jednocześnie w dwóch miejscach. To przeczy teorii Einsteina, ale nie ma rady. Na tym polega filozofia życia mordercy.”

Tup, tup, tup...stuk, stuk, stuk
Przybiegam, bo studentka dziennikarstwa jest dla mojej postaci jak miodek dla misia. Jak wiadomo lub też nie, Alessia jest seryjnym mordercą. I pojawiła się już w gazecie, a raczej wzmianka o jej morderstwie lub kilku. I może Bianka jako studentka, na jakieś zaliczenie chciałaby o niej napisać jakiś tekst na zaliczenie, czy coś. W poszukiwaniu informacji na forach mogłaby natrafić na nią, która by udawała jakąś fascynatkę kryminałów i coś by jej podpowiadała.
Bianca Morrison
23 lata
168 cm
Awatar użytkownika

Ooo jak bardzo mi się to podoba! Biorę! <3
Daj znać jak będziesz miała ochotę coś rozegrać, to już sobie dokładniej wszystko dogadamy na pw!

alessia miller
29 lat
175 cm
krawcowa
Awatar użytkownika
„Jestem tu, a jednocześnie mnie nie ma. Jestem jednocześnie w dwóch miejscach. To przeczy teorii Einsteina, ale nie ma rady. Na tym polega filozofia życia mordercy.”

Moje roztrzaskane serduszko, zaczęło znowu bić. Cieszę się, że spodobał ci się pomysł. I chętnie rozegram to tak szybko, jak będziesz tylko mogła i miała chęć.

Bianca Morrison
ODPOWIEDZ